Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Як зробити виписку з пологового будинку святковою?

пн, 11 вересня 2023 р.

Найбільш довгоочікуваний день — виписка з пологового будинку. До неї готуються ретельно та проявляють фантазію наповну. Як можна зробити цей день яскравішим?

Стандартні сценарії з квітами та цукерками для персоналу — моветон.

Кожній матусі хочеться, щоб її з новонародженим по-особливому зустріли, а це значить, що прийшов час креативу. Є декілька ідей, завдяки яким можна зробити великий сюрприз мамі та здивувати родичів. Давайте про них поговоримо.

5 ідей святкової зустрічі з роддому

Сучасний світ дарує нові можливості та засоби для того, щоб ваша виписка була неповторною. Головне пам’ятайте, що цей сюрприз повинен сподобатись мамі дитини, бо цього дня вона чекала довгих 9 місяців. Жінка подарувала світові нову людину і заслуговує на гідну зустріч.

Варіанти святкової зустрічі:

  1. Ростові ляльки, звірята, герої. Цей спосіб привітань найчастіше замовляють на Дні народження. Чому б не скористатись цією можливістю і на виписку? Емоцій буде через край.
  2. Багато повітряних кульок. Це яскравий спосіб зробити сюрприз. Кульками можна прикрасити залу для виписки, машину. Також кульки можна випустити у небо та загадати бажання.
  3. Фотосесія та відео. Це, мабуть, сама незмінна традиція. У всіх в альбомах є фото виписки з пологового будинку. Чому б не повторити цю традицію?
  4. Однакові футболки. Якщо пора року дозволяє, можна замовити для всіх зустрічаючих персональні футболки з написами на них нового статусу людини по відношенню до дитинки. Наприклад: дідусь Оленки, Тітка Оленки і т.д.
  5. Замовити машину на прокат. Так, раніше цей варіант був лише для одружень. Але часи міняються і на виписку з пологового все частіше беруть в оренду найкрутіші машини. Їх прикрашають кульками чи квітами.

Так як останній варіант зовсім недавно почав набирати оберти та популярність, багато людей питають про те, якою повинна бути машина для виписки з роддому, щоб було зручно мамі та безпечно для дитини.

Яким повинен бути автомобіль для виписки з пологового будинку?

При виборі автомобіля враховуйте кількість людей, які будуть їхати разом з батьками та дитиною. Головне — комфорт матері та новонародженого. Тому простір, чистота салону, безпека, комфорт, м’який хід машини — необхідні умови.

Звичайно, для дитини в машині повинно бути дитяче крісло. Не всі татусі встигають його купити до виписки, тому краще взяти в аренду авто з кріслом. Для того, щоб татусь був разом з сім’єю та не відволікався на водіння, замовляйте послугу оренди авто з водієм або попросіть знайомих сісти за кермо.

Де можна замовити прокат машини у м.Львів?

Можна скористатися послугами Укр-Прокат автомобіля у Львові. Великий парк автомобілів — гарний вибір для будь-яких подій: весілля, виписка з пологового будинку, ділова зустріч чи просто необхідність самостійно поїхати по справах.

Так як в компанії багато авто, орієнтованих на перевезення дітей, вони постійно користуються попитом. В машинах створені всі умови для безпечних поїздок з дітьми. Є дитячі крісла, що обов’язкові для маленького пасажира. Авто в ідеальному технічному стані, чисті та зручні.

Машини орендують не тільки для виписки з пологового будинку. Молоді матусі, що мають права, беруть в прокат авто, щоб відвозити дітей до садочку, школи, на гуртки. В теперішні часи не обов’язково мати свій автомобіль. Можна скористатись вигідною пропозицією та бути мобільним у будь-який час.

Автор статті
Адмін