Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Як обрати приватну стоматологію для дітей та дорослих

пн, 22 липня 2024 р.

Стоматологія майбутнього — якісне обслуговування без стресу та безболісне лікування будь-яких проблем, і вона вже існує. Приватна стоматологія у Львові ламає стереотипи та відповідає найвищим оцінкам по всім категоріям.

Вибір клініки

Рекомендується обирати клініку, спираючись на відгуки про персонал, який працює швидко, безболісно та якісно. Важливу роль відіграє наявність новітнього обладнання та передових технологій, які вже довели свою ефективність. Потужна діагностична база дозволяє більш ретельно вивчати проблему і підходити до лікування кожного пацієнта індивідуально.

Лікування під медикаментозним сном

Серед дорослих та дітей популярна послуга лікування зубів під час медикаментозного сну. Така процедура корисна за наявності різних показань: страх перед процедурами, малий вік дитини, неможливість зафіксувати положення, психічні розлади та інші порушення. У сні лікування проходить непомітно для пацієнта.

Підхід до пацієнтів

Клініка бере на себе роботу будь-якої складності і працює над нею до досягнення найкращого результату. Після виконання не залишає клієнта, слідкує за станом та коригує роботу, якщо в цьому є необхідність. На всі види робіт діє гарантія.

Додаткові послуги

В центрі є всі стоматологічні послуги, а також безкоштовна консультація з усіх питань через сторінки в соцмережах. Такі можливості пропонує клініка BIOCLINIC.

Послуги стоматологічного центру

До клініці приймають пацієнтів будь-якого віку та надають такі послуги:

  • ортодонтія, виготовлення брекетів, елайнерів;
  • хірургія, видалення та імплантація;
  • ендодонтія, лікування під ендоскопом;
  • дитяча стоматологія, лікування дітей від 3 років;
  • комп’ютерна томографія 3D діагностика;
  • пародонтологія;
  • протезування та виготовлення вінірів;
  • терапія, лікування карієсу та гігієна;
  • лікування в медикаментозному сні.

Колектив має багаторічний досвід в лікуванні та протезуванні. Постійно проходить підвищення кваліфікації та зацікавлений в застосуванні новітніх технологій. До ваших послуг ортодонти, терапевти, дитячі стомалологи, анестезіологи та хірурги.

Стоматологія майбутнього у Львові — BIOCLINIC

Приватний стоматологічний центр BIOCLINIC чекає вас на профілактичний огляд, лікування та протезування. Для вас створені сучасні умови та зібраний найкращий персонал лікарів, які відповідають за свою роботу, турботливо та індивідуально підходять до кожного клієнта.

Записатись на прийом можна на офіційному сайті клініки. Залишайте свої контакти для зворотнього зв’язку і вам зателефонує консультант і зареєструє вас на прийом до лікаря.

Автор статті
Адмін