Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Порівнюємо види лазерної епіляції та визначаємо найкращий

пн, 18 вересня 2023 р.

Позбавлення тіла від волосся схоже на вічну битву, в якій немає переможця. Після всіх традиційних процедур воно знову з’являється та кличе на бій. Але все змінилося з появою в нашому житті лазерної епіляції. У порівнянні з іншими методами, лазер залишив всіх далеко позаду та вибився в лідери.

У передових салонах, таких, як «Люменіс» (https://lumenis.com.ua/) є вибір лазерних апаратів. Вони відрізняються потужністю та довжиною хвилі. Найкращі апарати — від американської компанії Lumenis inc.

Найпоширеніші види лазерних апаратів:

  • Діодний лазер добре впливає на волосяний фолікул та не пошкоджує шкіру. дуже ефективний для жорсткого та темного волосся. Не подолає сиве та тонке волосся. Епіляція відбувається на голену шкіру та триває 1,5-2 години.
  • Олександритовий лазер працює в 5 разів швидше за діодний. Це потужне обладнання, яке з успіхом видаляє темне, русяве, руде та тонке волосся. Він цілком безпечний та має систему охолодження для захисту від опіків. Безсилий проти сивого волосся та малоефективний на засмаглій шкірі.
  • Рубіновий апарат вважається застарілим, але в деяких салонах він і досі використовується для депіляції. Невелика потужність та коротка довжина хвилі не можуть вплинути на сиве, світле, тонке волосся. Також не потрібно йти на депіляцію після засмаги. Процедура на ньому болюча та є ризик отримати опік. Не рекомендуємо, хоч послуги на цьому апараті дешевші за інші.
  • Неодимовий лазер проникає в шкіру на глибину 8 мм та впливає на фолікул та кровоносну судину поряд з ним. Це дозволяє видаляти будь-яке волосся, навіть сиве. Це потужний прилад може лікувати судинні сітки, добре працює на засмаглій шкірі.

Скільки процедур лазерної епіляції потрібно для позбавлення від волосся назавжди

Звісно, мрія кожної дівчини — позбутися волосся в небажаних місцях назавжди. Це можливо, але не за один сеанс. Лазер впливає лише на ті волоски, що знаходяться в фазі росту. Тому за одну процедуру видалити можна тільки те волосся, що росте. Між процедурами потрібно зробити паузу на декілька тижнів та потім продовжувати епіляцію.

Для повного видалення волосся потрібно 6-8 сеансів епіляції. Бувають випадки, що після закінчення курсу епіляції через певний час кілька волосин можуть з’явитися. Це сплячі фолікули дали старт росту нового волосся. Тоді процедуру потрібно зробити ще раз. Не видаляється пушок та сиве волосся, так як в них відсутній меланін.

Від чого залежить вартість лазерної епіляції

Послуги з видалення волосся не можуть бути дешевими, так як вартість лазерного апарату захмарна. Ціна залежить від площі шкіри, на якій потрібно робити епіляцію. Також кількість процедур має значення.

Не економте на догляді за тілом, звертайтесь в найкращі та перевірені салони, в яких є всі умови та дозвільні документи для якісного обслуговування. Будьте здорові та гладеньких вам ніжок.

Автор статті
Адмін