Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Репродуктивна медицина та пологи в Туреччині

вт, 20 вересня 2022 р.

За дослідженнями 2020 року Туреччина увійшла у найкращі 5 країн з медичного туризму. Реформування медичної сфери у країні створило потужний потік пацієнтів з країн Близького Сходу, Північної, Східної та Західної Європи. Якісне сучасне обладнання, компетентний персонал і приємний клімат, – спонукає людей обирати саме лікування в Туреччині.

Екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) в Туреччині – це перш за все професійне оснащення та компетентні сертифіковані лікарі. Реформування медичної сфери у Туреччині створило вигідне та захищене місце роботи сертифікованим лікарям.

Лікування у пацієнтів проходить у комфортних умовах, з обслуговуванням "5 зірок" і з приємним краєвидом на море. 

ЕКЗ у Туреччині – здійснюється за методикою мікрохірургічної ін'єкції активних сперматозоїдів в репродуктивну яйцеклітину. 

Переваги ЕКЗ у клініках Туреччини:

  • Сертифіковані лікарі. Вони мають міжнародні сертифікати, що затвердженні ВООЗ.
  • Результат вже з першої процедури. Близько 55% запліднень є успішними. Що нічим не поступається результатам клінік Європи.
  • Контроль стану пацієнта на всіх стадіях лікування.
  • Індивідуальні програми. Допомагають кожному пацієнту окремо для досягнення результату
  • Доступні ціни.

Додаткові послуги клінік Туреччини, що займаються ЕКЗ:

  • кріоконсервація ембріонів;
  • генетична діагностика;
  • допоміжний хетчинг.

Корисна інформація та підготовка організму

Підготовка до пологів починається ще у перші тижні вагітності. До 12 тижня жінка визначається з клінікою та лікарем, що буде вести вагітність і приймати пологи. Від 12-16 тижня здаються аналізи та проводиться УЗД. Аналізи роблять для перевірки відсутності таких хвороб як: гепатит, венеричні захворювання та діагностика синдрому Дауна. Здійснюється це методом УЗД.

**Щоб запліднення пройшло успішно з першої процедури потрібно: **

  • стежити за здоров'ям;
  • не споживати алкоголь та кофеїн;
  • мати належний вік.

Згідно з дослідженнями жінка до 35 років, має вищі шанси позитивно перенести ЕКЗ (50-70%). Після 35% шанси знижуються до 40%.

Кожен медичний центр має пологовий відділ. Рекомендований термін прибуття пацієнтки на пологи за декілька місяців. Для того, щоб пройти акліматизацію та адаптувати організм до нових умов. В клініці можливі партнерські пологи, батько може перебувати з жінкою та дитину у персональній кімнаті.

Напередодні жінка підписує договір про те, які пологи вона хоче: природні чи кесарів розтин і, чи застосовувати епідуральну анестезію.

Процес пологів:

  1. Спостереження і супроводження у передпологовий відділ. 
  2. Перейми стають часті та сильні, – пацієнтку переводять в індивідуальну палату. З ускладненнями, які потребують хірургічного втручання вагітну відправляють в операційний блок.
  3. Після пологів у відділі неонатології проходить огляд дитини. За виявлення відхилень переведення у реанімацію.

Час перебування після пологів жінки з дитиною триває 2-3 дні, якщо був кесарів розтин, то 7 днів. У час перебування жінки у післяпологовому стані, їй проводять консультації з догляду за дитиною, надають психологічну підтримку та створюють приємну атмосферу.

Автор статті
Адмін