Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Дитячі хрестики – прикраси, які вміють захищати

вт, 18 червня 2024 р.

Дарувати таку прикрасу як хрестик під час хрещення чи причастя здається очевидним, оскільки це символ християнства. Ювелірні мануфактури пропонують різні колекції, де представлені такі символічні прикраси.

дитячі хрестики

Підібрати в каталозі інтернет магазину УкрЗолото є можливість не тільки обереги для дорослих а і дитячі хрестики. Це не просто прикраси, це справжні обереги, які здатні захистити дитину від негативного впливу зовнішніх сил.

Якщо це хрещення малюка, радимо вибрати хрестик всередині медальки, щоб дитина не поранилася. Є дуже гарні медалі з вирізаним або вигравіруваним хрестом. А ось для хрещення більш старшої за віком дитини кулон-хрестик підійде ідеально.

Золото чи срібло?

Прикраси для дітей представлені у різних варіаціях, в тому числі в тому що стосується вибору дорогоцінного металу. Так хрестики є можливість придбати і в золоті і в сріблі. Все залежить від смакових уподобань дорослих і фінансових можливостей.

Головне пам’ятати, якщо хрестик зі срібла – то і ланцюжок має бути виконаний в аналогічному металі. Також носити дитячі хрестики актуально на атласних стрічках або каучукових чи шкіряних шнурках.

Дитячий хрестик за своїм значенням нічим не відрізняється від прикраси дорослої людини. Тобто це символ християнства, це нагадування про страждання Христа. Але дитячі моделі відрізняються за:

  • Розмірами (вони набагато менші);
  • Виконанням (вони простіші, з меншою кількістю декору або взагалі без нього);
  • Безпечністю (жодних гострих кутів та надто чітких ліній об які малюк може поранитися).

Цінова політика на дитячі хрестики різна і вартість прикраси залежить від обраного металу, ваги та складності дизайну. Також на вартість впливає колекція, ексклюзивність і виробник.

Але, зазвичай хрестики дитячі доступні по ціні, тому саме їх обирають в якості презенту, коли вас запросили на хрещення чи причастя. Більшість моделей виконана з якісних а точніше дуже якісних матеріалів і тому така прикраса здатна «рости» разом з малюком і супроводжувати його на протязі всього життя. Хоча, не рідкість коли такий хрестик батьки передають нащадкам, а для себе обирають нову більш дорослу (масивну, коштовну) модель.

хрестики дитячі

Інтернет магазин UkrZoloto пропонує колекції різних мануфактур, тому придбати дитячі хрестики є можливість і в золоті і в сріблі, і з декором і без, і у вигляді хреста і у вигляді медалі з вигравіруваним хрестом. Варіацій багато і це дозволяє підібрати прикрасу яка також має функції оберіга і для зовсім крихітного немовляти, і для більш дорослої дитини, і для дівчинки, і для хлопчика. Ну а щоб презент мав гарний вигляд, консультанти радять не забути про пакування. Красива коробочка тільки підсилить Вау ефект від такого презенту.

Автор статті
Адмін