Будинок іграшок UA
У кого народжувати у Львові?
рейтинг лікарів-гінекологів нашого міста

Апарати для фотоепіляції Alvi Prague: особливості застосування

пт, 15 грудня 2023 р.

Чеська компанія Alvi Prague понад 15 років виробляє апарати для косметичних салонів. Справжня європейська якість відповідає всім вимогам світового ринку. Фотоепілятори від https://alvi-prague.ua/uk/aparaty-dlya-fotoepilyatsiyi/ — багатофункціональні станції, які вирішують питання не тільки зайвого волосся, також вони мають лікувальні та омолоджувальні властивості.

Лінійка фотоепіляторів представлена найкращими новітніми моделями, які заслуговують на увагу майстрів салонів і косметологічних кабінетів.

Функції фотоепіляторів:

  • видаляють зайве волосся;
  • проводять фотоомолодження шкіри;
  • зменшують та розгладжують зморшки;
  • усувають пігментні плями та судинні сітки;
  • лікують акне та інші проблеми шкіри.

Асортимент фотоепіляторів

IP-100 light Pro

IP-100 light Pro — фотоепілятор з мультифункціональною маніпулою, яка має діапазон випромінювання 560-950 нм. Світлова пляма 10х40.Має два режима роботи: IPL, E-light. Справляється навіть з ластовинням. Випромінювання має антибактеріальний ефект, який знімає запалення та лікує акне та шкірні висипи. Апарат має вбудовані протоколи процедур, маніпули легкі та ергономічні, керування продумане та інтуїтивне.

Ip-200 light Pro має істотну перевагу — він змінює характеристики випромінювання, такі як тривалість імпульсу та щільність енергії і косметологу не потрібно змінювати світлофільтри. Це подовжує термін експлуатації маніпул. Використовуються дві маніпули: SHR(діапазон 650-950 нм) та SR(діапазон 560-950 нм), які розширюють можливості апарату. Мають делікатний вплив на шкіру та дозволяють працювати в делікатних ділянках. Апарат має монітор 10,4”, продуманий інтерфейс та зручні маніпули.

IP-300 REDesign апарат має три функції:

  • E-light — електрооптична технологія для усунення пігментних плям та судинних патологій, має діапазон 430-1200 нм;
  • SHR — видалення волосся у діапазоні 690-950 нм;
  • RF — радіохвильовий ліфтинг для обличчя та тіла.

Має покращену систему охолодження, підвищений ресурс лампи, великий дисплей 10,4” та три зручні маніпули з додатковими насадками.

IP-300 — фотоепілятор, який по характеристикам схожий на IP-300 REDesign, але все ж таки має переваги: унікальна система знеболювання, повна сумісність зі всіма методами лікування шкіри, покращена система безпеки, моментальне підтягування шкіри, повний комплект для всіх процедур.

IP-100 light Pro

Ip-200+ — має дві технології: E-light з діапазоном 400-1200 нм та SHR з діапазоном 690-950 нм. Площа покриття променю 16х50 мм. Видаляє сиве волосся та будь-якого кольору, лікує акне, коагулює розширені венули і артеріоли, позбавляє від пігментації та ластовиння. Апарат має безліч режимів, систему сенсорного захисту наконечників маніпул від перегріву, великий екран.

IP-100 має нову технологію Elos, що дозволяє дбайливо та безболісно проводити фотоепіляцію та лікування шкіри. Гнучке налаштування під будь-які умови автоматично запускає оптимальні протоколи. Апарат має властивості ліфтинг-ефекту під час процедури, завдяки RF-режиму. Маніпула E-light має розумне випромінювання і поліпшену систему захисту. У апарата 5 фільтрів для роботи зі всіма типами шкіри та великий екран. Професійний, легкий епілятор.

Автор статті
Адмін